Društvo za fenilketonurijo Slovenije

Slovenian Society for Phenylketonuria

Nabava hrane

Nabava hrane

 

Nekaj priporočil glede naročanja hrane:

  • vse izdelke lahko naročite sami ali preko društva. Cene bodo iste, razlika je v stroških dostave, ki pogosto presežejo vrednost naročila. V primeru naročila preko društva plačate samo stroške dostave po ceniku pošte Slovenije.
  • naročilo in dobavo hrane lahko sprovedemo samo za člane in potrebe društva. Prosim tiste, ki še niste poravnali članarine za letošnje leto (10€/člana), da to storite še pred naročilom in pošljete potrdilo skupaj z naročilom. Zaradi morebitnih inšpekcijskih pregledov bomo v nasprotnem primeru morali zadržati naročilo do prejema članarine. Članarino poravnate na TRR društva (zgoraj desno v meniju "Kontakt" se nahajajo podatki za plačilo).
  • tiste, ki članarine ne morete poravnati zaradi finančnih težav, prosimo, da pošljete pisno vlogo za brezplačno članstvo v društvu. Vlogo bo preučila posebna komisija in na podlagi njenih ugotovitev se lahko odobri enoletno brezplačno članstvo v društvu.
  • izdelke iz poljskega Bezglutena lahko naročite direktno v slovenski spletni trgovini brezglutena.eu
  •  Hrano podjetja METAX lahko naročate sami preko njihove spletne trgovine (klikni na povezavo) ali počakate na naročilo preko društva. Spletna stran je v nemškem jeziku. Dogovorjena cena za pošiljko je 10€, neglede na težo.
  • izdelki iz podjetja HammerMuhle so spet dobavljivi (http://www.hammermuehle-shop.de/). Naročate lahko sami ali počakate na naročilo preko društva.
  • pravtako se za naročilo lahko obrnete na podjetje KEFO tel.01 56 34 100 (ga.Petra Špelič). Njihove odlike so izredno hitra dostava, prijaznost in dobavljivost vseh osnovnih izdelkov... Žal še nimamo njihovega kataloga, zato je potrebno poklicati.

M.G., 5 julij 2012, ažurinrano 9.2.2015

 

Copyright © 2012 by VEGSScreativeSTUDIO . All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!