Društvo za fenilketonurijo Slovenije

Slovenian Society for Phenylketonuria

Aktualne novice April

FACEBOOK "PKU Slovenia"

Ustvarjena je zaprta skupina na Facebook-u "PKU Slovenia". Včlanite se lahko tako, da pošljete prošnjo za prijateljstvo Blažu ali Ani Demšar, ki sta administratorja skupine.

Zaradi slabih izkušenj iz Hrvaške smo se odločili za zaprto skupino, v katero so lahko vključeni le bolniki, njihovi svojci in prijatelji. V kolikor vas imamo v našem članskem seznamu vas bomo vključili brez dodatnih preverjanj.

Prosimo vas, da se na naši FB strani držite splošnega bontona.
V primeru kršitev se lahko članstvo prekliče brez dodatnih pojasnil.

 

PKU Kup 2014 - mednarodna športna kolonija za mlade "Mladi na delu"

Kot že veste, bodo naši otroci letos sodelovali v EU projektu PKU Kup - mladi na djelu. Organizator projekta je hrvaško PKU društvo, ki je pripravilo bilateralni projekt skupaj z nami.

Za ta namen je odprta FB stran "PKU Cup 2014", ki je javna (prijava na FB ni potrebna). Tu bomo objavljali vse kar se bo v tem projektu dogajalo. Od pripravljalnih sestankov, do same izvedbe in zaključka projekta. Sama kolonija bo potekala od 10.8. do 20.8.2014 v Dugi uvali - Istra
PKU Kup 2014 Facebook

 

Recepti kuharskega tečaja 2013 Meta X - za odrasle

Dobili smo recepte iz kuharskega tečaja za odrasle 2013 od podjetja Meta X, prenesete jih tukaj (klikni).

E.S. PKU konferenca v ZagrebuE.S.PKU


Dobili smo vabilo za konferenco, ki ga lahko prenesete tukaj. Konferenca bo potekala od 23.10. do 26.10.2014. Ko bo znanih več podrobnosti vas obvestimo.

 

Copyright © 2012 by VEGSScreativeSTUDIO . All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!