Društvo za fenilketonurijo Slovenije

Slovenian Society for Phenylketonuria

Vabilo na kuharski tečaj za otroke in odrasle 2023

Društvo za fenilketonurijo Slovenije in podjetje Brezglutena.eu organiziramo kuharski tečaj za odrasle bolnike s fenilketonurijo, starše otrok s fenilketonurijo ter kuharje in kuharice šol in vrtcev, kjer se srečujejo s posebno dieto in prehrano. Vzporedno, v ločeni kuhinji, organiziramo tudi kuharski tečaj za otroke s fenilketonurijo, ki poteka tako, da otroci s pomočjo staršev ali sami (starejši otroci) pripravljajo jedi po pripravljenih receptih.

 

Kuharski tečaj bo potekal v soboto, dne 15.4.2023 v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Zagorju ob Savi, Cesta zmage 5,  s pričetkom ob 9.30 uri.


 Starše naprošamo, da na tečaj povabijo tudi kuharje, ki v različnih ustanovah pripravljajo hrano za njihove otroke. Tečaj je brezplačen!

Na tečaj se prijavite tako, da izpolnite ločeni prijavnici za odrasle in otroke ter jo najkasneje do srede 5.4.2023 pošljete na naslov našega društva. Prijavnico lahko izpolnete tudi na spletni strani in sicer najkasneje do 7.4.2023.

Prijavite se lahko TUKAJ

Prav tako vas vabimo na OBČNI ZBOR društva,

ki bo v soboto 15.4. 2023, s pričetkom ob 12.30 uri, v Srednji šoli za gostinstvo in turizem Zagorje ob Savi, Cesta zmage 5, takoj po koncu kuharskih tečajev za otroke in odrasle.

Dnevni red in predlog sklepov:

izvolitev delovnega predsedstva, zapisnikarja in drugih organov občnega zbora ter potrditev dnevnega reda občnega zbora,

  1. seznanitev z vsebino, obravnava in sprejem letnega poročila društva za leto 2022, finančnega poročila društva in poročila o delu izvršnega odbora društva v letu 2022,
  2. informiranje o izvedenih aktivnostih društva v letu 2022,
  3. seznanitev z vsebino, obravnava in sprejem finančnega načrta društva za leto 2023 ter finančno ovrednotenega letnega delovnega programa društva za leto 2023,
  4. članarina za leto 2023,
  5. razno

 

Po koncu občnega zbora se bodo v avli predstavili predstavniki dobaviteljev hrane in PKU preparata.


 

Copyright © 2012 by VEGSScreativeSTUDIO . All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!